Θυµάστε τον περιφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου, που µιλώντας στο τηλέφωνο µε τον πρωθυπουργό έκανε άσεµνες χειρονοµίες σε πανελλαδική µετάδοση; Ο ίδιος στη συνέχεια πολέµησε την κυβέρνηση ανοιχτά και στη διαχείριση του Μεταναστευτικού και ιδιαίτερα την κρίσιµη περίοδο της αναστάτωσης στα νησιά της αρµοδιότητάς του πριν από περίπου τρία χρόνια.

Προ ηµερών, δύο αντιπεριφερειάρχες του αντάρτη του... γλυκού νερού Μουτζούρη προσπάθησαν να συµµετάσχουν σε κλειστή κοµµατική σύσκεψη, παρουσία του γραµµατέα της Ν.∆., Παύλου Μαρινάκη, του γραµµατέα Οργανωτικού, Στέλιου Κονταδάκη, και του βουλευτή του νοµού, Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Αµέσως ο Παύλος Μαρινάκης τούς ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσουν και εκείνοι, µη µπορώντας να κάνουν διαφορετικά, άκουσαν τη σχετική παραίνεση, έστω και εν µέσω παραπόνων και επιδείξεων τζάµπα µαγκιάς. Η κίνηση αυτή ικανοποίησε απόλυτα τα στελέχη του κυβερνώντος κόµµατος στο Βόρειο Αιγαίο, τα οποία έβαλαν πλάτη στα δύσκολα και έβλεπαν, µέχρι τώρα, πολλούς από τους υποστηρικτές Μουτζούρη να πατάνε σε δύο βάρκες.

Δημοσιεύθηκε στο «Secret» το Σάββατο 29/10