Ασφυκτική πίεση ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας στον Λάκη Λαζόπουλο προκειμένου να επιτύχει τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών. 

Η στήλη big mouth του powergame.gr αναφέρεται στο παρασκήνιο του πρέσινγκ στον Λαζόπουλο και γράφει ότι ο Τσίπρας θα έδινε στον ηθοποιό μέχρι και εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, σύμφωνα με τη στήλη, ο ηθοποιός δεν έχει δώσει την απάντησή του στον πρώην πρωθυπουργό. 

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Ασφυκτικό πρέσινγκ στον Λάκη Λαζόπουλο μαθαίνω ότι ασκεί ο πρόεδρος Τσίπρας, έχοντας ως βασικό στόχο την ένταξη του γνωστού ηθοποιού στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι στιγμής ο Λαζόπουλος δεν έχει απαντήσει στον πρώην πρωθυπουργό, περιμένοντας προφανώς να δει πού θα γείρει η εκλογική πλάστιγγα. Πάντως, όσοι γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο λένε ότι ο Τσίπρας θα έδινε στον Λαζόπουλο μέχρι και εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως λογικό, αφού είναι κομματάκι δύσκολο ο ηθοποιός να αρχίσει να τρέχει -όπως ο Άδωνις- από λαϊκή σε λαϊκή μήπως και πάρει καμιά ψήφο. Άσε που δεν είναι (πλέον) και τόσο δημοφιλής στο ευρύ κοινό, κάτι που φάνηκε την τελευταία φορά που επιχείρησε την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.