Ενημερώνω το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα πως στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς βρίσκεται το «υπερόπλο» του Kυριάκου Μητσοτάκη, με το οποίο θα πετύχει να έχει νικηφόρο αποτέλεσμα στις κάλπες των εθνικών εκλογών. Ονομάζεται Σάκη Κυπραίου.

Η εξ απορρήτων επί πολλές δεκαετίες γραμματέας του αείμνηστου Κωσταντίνου Μητσοτάκη βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στα κεντρικά γραφεία της γαλάζιας παράταξης, έχοντας αναλάβει την επικοινωνία με όλους όσοι την περίοδο διακυβέρνησης 1990-1993 «ευεργετήθηκαν» από τον τέως πρωθυπουργό. Είναι όλοι «φακελωμένοι» στο πολύτιμο αρχείο που διατηρούσε η ίδια τόσα χρόνια στο πλευρό του «Ψηλού». Πρώην διορισμένοι νομάρχες, περιφερειάρχες, διοικητές οργανισμών, υποψήφιοι δήμαρχοι και βουλευτές, που πήραν το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική επί αρχηγίας Κωσταντίνου Μητσοτάκη, ενημερώνονται για να πράξουν τα δέοντα ενόψει των εθνικών εκλογών.

Και επειδή η Σάκη Κυπραίου είναι ένα σεβαστό πρόσωπο στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι τώρα κανείς δεν της αρνείται να ριχθεί στη μάχη. Ακόμη και κάποιοι που στο παρελθόν είχαν λοξοδρομήσεις προς άλλες «κεντροδεξιές» συνιστώσες.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ του Σαββάτου στις 18/2