Στο τέλος ο Νίκος Ανδρουλάκης θα υποχρεωθεί να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννης Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής. Κι αυτό γιατί µε τη στρατηγική που έχει ακολουθήσει έως τώρα έχει καταφέρει να σχηµατίσει έναν ολοκληρωµένο συνδυασµό από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που δύσκολα θα τον εγκαταλείψουν, εάν στο τέλος το κόµµα δώσει το χρίσµα σε άλλο πρόσωπο.

Επίσης, µε τον συνδυασµό του Γ. Σγουρού φλερτάρουν και κάποια πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν θέσει υποψηφιότητα µε τη Ρένα ∆ούρου. Το γεγονός ότι ο Γ. Σγουρός -η προσπάθεια του οποίου ενθαρρύνεται και από στελέχη του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης- προετοίµασε σε ανύποπτο χρόνο την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές φέρνει προ τετελεσµένων την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

Επίσης, όσο «µαζεύει» υποψηφίους, κυρίως από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, για τον συνδυασµό του, τόσο εξουδετερώνει τις προοπτικές ενός άλλου φιλόδοξου υποψηφίου από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, του Γιάννη Θεοδοσίου, προέδρου του Επαγγελµατικού Επιµελητηρίου της Αθήνας, ο οποίος ακόµη περιµένει το φως, το πράσινο, το αληθινό, της Χαριλάου Τρικούπη για να ανακοινώσει µε κάθε επισηµότητα την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές.

Ελα, όµως, που ακόµη τον έχουν στο «περίµενε» και στο τέλος δεν θα βρίσκει άνθρωπο να σχηµατίσει ψηφοδέλτιο...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/2