«Τα ψηφοδέλτια της Ν.∆. στη Θεσσαλία είναι κατά 95% έτοιµα». Η πηγή µου, από αυτές που ποτέ δεν µε ρίχνουν στα βράχια, ήταν κατηγορηµατική. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά «ενόχλησα» εγώ, καθώς οι πληροφορίες από τη Λάρισα έκαναν λόγο για «δυστοκία».

Βλέπετε, µια ισχυρή εξάδα, όπως έχει διαµορφωθεί µε τη συµµετοχή των τριών βουλευτών (Χαρακόπουλος, Κέλλας, Μπίζιου), συν τους Καπετάνο, Καραλαριώτου και Παιδή, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για πολλές ακόµα υποψηφιότητες.

Εξ ου και η «δυστοκία» που ανέφερα προηγουµένως. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται, προς το παρόν στο παρασκήνιο, η «Αγία Τριάδα» της Πειραιώς φαίνεται πως αθόρυβα, αλλά πολύ αποτελεσµατικά έχει πράξει τα δέοντα. Μαρινάκης, Κονταδάκης και ο φίλος µου ο Νέζης, χρόνια στο πολιτικό πεζοδρόµιο, έχουν «ακτινογραφήσει» τους πάντες και τα πάντα, εξ ου και η πληροφορία πως όλα είναι σχεδόν έτοιµα.

Τι αποµένει; Κάποια ονόµατα της τελευταίας στιγµής, τα οποία παίζουν πάντα έτσι κι αλλιώς, και η επικύρωσή τους από τον ίδιο τον Μητσοτάκη. Πράγµα που σηµαίνει δηλαδή πως δεν θα αργήσουν πάρα πολύ οι επίσηµες ανακοινώσεις. Εκτός και αν τα σενάρια που αρχίζουν τώρα να διακινούνται και στη Θεσσαλία και κάνουν λόγο για εκλογές τον Μάιο εξαιτίας του σεισµού στην Τουρκία επιβεβαιωθούν. Αυτό όµως δεν νοµίζω πως µπορεί να το ξέρει κανένας επίσηµα και σοβαρά παρά µόνον ένας, δηλαδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Οπως και να ’χει, όµως, έχουµε µπει στην τελική ευθεία…

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 18/2