Επίθεση στον πρώην υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή αναμένεται να εξαπολύσει στην αποψινή του συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «big mouth» του powergame.gr

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφει η στήλη, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη, αναμένεται να ζητήσει τον αποκλεισμό του Καραμανλή από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη.

Αναλυτικά, τι αναφέρει η στήλη 

Απόψε ο πρόεδρος Τσίπρας έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Mega. Όπως είναι λογικό, από χθες μαζί με τους συνεργάτες του ξεκίνησε να προετοιμάσει τη σημερινή του τηλεοπτική παρουσία, που είναι η πρώτη μετά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη. Όπως μαθαίνω, στο επίκεντρο της επίθεσης που θα εξαπολύσει ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί ο πρώην υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έχει γίνει το πρόσωπο αναφοράς της αντιπολιτευτικής τακτικής που σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει τον αποκλεισμό του Καραμανλή από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη.