Στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι. Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης του Ημιμαραθώνιου με την ομάδα «Τρέξε Μαζί μου», μέλη της οποίας συμμετέχουν από το 2013 σε παρόμοιους αγώνες. Στο πλευρό της βρέθηκε και η Δάφνη Μητσοτάκη που βρίσκεται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, σε ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στις ΗΠΑ.

Ο 11ος Ημιμαραθώνιος ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί και μαζί με τους άλλους δύο αγώνες, τον αγώνα Παιδιού-Γονέα (Family Run) και ΑμεΑ-Special Olympics και το δρόμο των 5 χλμ., ολοκληρώθηκε στις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας βρέθηκαν επίσης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. O Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν ο μεγάλος νικητής του Ημιμαραθώνιου Αθήνας, αλλά και του πανελληνίου πρωταθλήματος στην απόσταση. Ο αθλητής του Πανελληνίου τερμάτισε πρώτος σε χρόνο 1 ώρα 7 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα. Δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Τσάκαλος σε χρόνο 1 ώρα 8 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα. Στις γυναίκες, η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου επικράτησε με χρόνο 1.17.46, με τη Βασιλική Κωνσταντοπούλου (1.18.28) και τη Σταματία Νούλα (1.21.13) να ακολουθούν.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ''ONTIME'' στις 20/3/23