Στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι τα έχουν «ψιλοπαίξει» εσχάτως και δεν μπορούν να συμφωνήσουν με τα μέσα τους τι ακριβώς θέλουν.

Πριν από τα Τέμπη διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους πότε, επιτέλους, ο πρωθυπουργός θα πει για εκλογές, γνωρίζοντας ότι συνταγματικά δεν μπορεί να τις προσδιορίσει, αν δεν καταφύγει αμέσως στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να υπογραφεί Προεδρικό Διάταγμα και διάλυση της Βουλής. Γι’ αυτό και επίμονα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για εκλογές την άνοιξη.

Προχθές στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη έκανε αναφορά για εκλογές τον Μάιο και άρχισαν από την Κουμουνδούρου, εν χορώ, διακατεχόμενοι από ιερή οργή, να λένε γιατί τόλμησε να οριοθετήσει τις πρώτες εκλογές τον Μάιο. Η μέγιστη υποκρισία και αλλοπρόσαλλη στρατηγική. Ούτε το αρχείο τους δεν συμβουλεύονται εκεί στην Κουμουνδούρου.

Τυφλωμένοι από το μένος τους παραβλέπουν ότι ο πρωθυπουργός ήταν εξαιρετικά προσεκτικός στις διατυπώσεις του εκφράζοντας το αυτονόητο, ότι, δηλαδή, δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία προς τον Ιούλιο, οπότε ολοκληρώνεται πλήρως η τετραετία, και να έχουμε δεύτερες εκλογές τον Αύγουστο…

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «Αλάτι και Πιπέρι» της Απογευματινής στις 23/3