Στη Λαμία περιοδεύει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας και πάλι τις περιοδείες του σε ολόκληρη την επικράτεια. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Φθιώτιδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Συμεών, ωστόσο κατά την άφιξή του στη Μητρόπολη ο πρωθυπουργός και ο μητροπολίτης είχαν έναν ενδιαφέροντα διάλογο. 

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης έμπαινε στο γραφείο του μητροπολίτη, ο κ. Συμεών τού έδειξε μια παλαιότερη φωτογραφία που είναι μαζί, πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός και ο ίδιος μητροπολίτης στη Φθιώτιδα.

«Στη δεύτερη φωτογραφία που είμαστε μαζί είναι όταν εσείς γίνατε πρωθυπουργός και εγώ Φθιώτιδος...», είπε ο μητροπολίτης, για να συμπληρώσει χαριτολογώντας: «Αν παρατηρήσετε, μόνο εγώ έχω ασπρίσει...», είπε ο Σεβασμιώτατος, όπως θα δείτε στο βίντεο του Lamia Report, που ακολουθεί. 

«Κι εγώ έχω ασπρίσει και θα το δείτε και τώρα που θα βγάλουμε και 3η φωτογραφία, και μάλιστα εντός έδρας...», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο