Σε... νηστίσιµο γεύµα ενόψει Πάσχα προσκάλεσε ο γραµµατέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.∆., Παύλος Μαρινάκης, µαζί µε τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Σµυρλή, τους παλαιούς γραµµατείς και γενικούς διευθυντές του κόµµατος.

Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρόεδρος της Ν.∆. και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, Βαγγέλης Μεϊµαράκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.∆., Γιάννης Μπρατάκος, ο αν. υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Αθλητισµού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός Εθνικής Αµυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, αλλά και οι Αντώνης Σγαρδέλης, Κωνσταντίνος Πυλαρινός, Λευτέρης Ζαγορίτης, Μενέλαος ∆ασκαλάκης, Ανδρέας Παπαµιµίκος και Γιώργος Στεργίου.

Βασικό θέµα της συζήτησης; Τι άλλο εκτός από τις επικείµενες εκλογές και τον τρόπο να επιτευχθεί µια όσο το δυνατόν µεγαλύτερη νίκη του κυβερνώντος κόµµατος. Για το διάστηµα που θα ακολουθήσει, έχουν προγραµµατιστεί αντίστοιχες πρωτοβουλίες, αρχικά µε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕ∆, ο οποίος πρόκειται να συναντήσει όλες τις γενιές των επικεφαλής της «γαλάζιας» Νεολαίας, αλλά και επαφές µε επαγγελµατικούς κλάδους (γιατρούς, δικηγόρους, µηχανικούς, οικονοµολόγους κ.λπ.), τις οποίες έχει δροµολογήσει ήδη η ηγεσία της Πειραιώς.

Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης και ο γραµµατέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, θα συνεχίσουν να επενδύουν στην ενεργοποίηση των παλαιότερων γενεών του στελεχιακού δυναµικού και, ως εκ τούτου, προετοιµάζεται νέος κύκλος καλεσµάτων για στοχευµένα και αποτελεσµατικά reunions...

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 15/4