Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη της κυβέρνησης στα social media, που με τις αναρτήσεις του προβάλει το κυβερνητικό έργο, ενώ δεν διστάζει μέσα από τις προσωπικές του σελίδες να απαντά σε σχόλια της αντιπολίτευσης. 

Εν μέσω της προεκλογικής περιόδου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, εγκαινίασε μια νέα ενότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο στα οποία απαντά στις ερωτήσεις που του θέτουν οι πολίτες. 

Το πρώτο βίντεο ανέβασε την Κυριακή, όπου απαντά σε ερώτηση για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και όπως τονίζει ο κ.Γεωργιάδης θα ανεβάζει σε ξεχωριστά βίντεο, απαντήσεις του σε ερωτήσεις από τα social media. «Όσες ερωτήσεις βρίσκουμε ενδιαφέρουσες θα τις απαντώ για να ενημερώνουμε σωστά τον κόσμο για τις πολιτικές μας».

«Επέλεξα ως πρώτο τέτοιο βίντεο μία ερώτηση που συχνά μου έκαναν για τα Ναυπηγεία Ελευσίνος και του αν δεν φοβήθηκα να μπλέξω με ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα», γράφει ο υπουργός ο οποίος δίνει την εξής απάντηση στο ερώτημα: 

«Όσοι με αγαπούσαν πραγματικά μου έλεγαν να μην μπλέξω γιατί μπορούσα πράγματι να καταστραφώ, όμως στην πολιτική μπαίνουμε για να λύνουμε προβλήματα, αν δεν θες να μπλέξεις κάνε μια άλλη δουλειά. Εμείς μπλέξαμε, τα καταφέραμε και ο κόσμος βρήκε δουλειά». 

Δείτε το βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη 

Από σήμερα θα ανεβάζω σε ξεχωριστά βίντεο, απαντήσεις μου σε ερωτήσεις σας από τα social media. Όσες ερωτήσεις βρίσκουμε ενδιαφέρουσες θα τις απαντώ για να ενημερώνουμε σωστά τον κόσμο για τις πολιτικές μας. Επέλεξα ως πρώτο τέτοιο βίντεο μία ερώτηση που συχνά μου έκαναν για τα Ναυπηγεία Ελευσίνος και του αν δεν φοβήθηκα να μπλέξω με ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα:

Δημοσιεύτηκε από Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis στις Κυριακή, 23 Απριλίου 2023