Η δεξιά πολυκατοικία στα δεξιά της Νέας ∆ηµοκρατίας δείχνει να έχει τάσεις διάσπασης που θα ζήλευε και η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Κάπως έτσι ξεκίνησε το σίριαλ της Ελληνικής Λύσης, µε τον Κυριάκο Βελόπουλο να «τιµωρεί» βουλευτές του, υποστηρίζοντας ότι τα είχαν βρει µε τη Νέα ∆ηµοκρατία. Ενας από αυτούς και ο πιο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εµφανίσεις είναι ο Αντώνης Μυλωνάκης, που από εγκάρδιος φίλος του Κυριάκου Βελόπουλου, µετά τις αποφάσεις του, πέρασε απέναντι.

Μάλιστα, σύµφωνα µε συνοµιλητές του, έχει αποφασίσει να δώσει αγώνα προκειµένου να δεχθεί ισχυρό πλήγµα στα ποσοστά της η Ελληνική Λύση. Πώς θα τον δώσει τον αγώνα αυτό; Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση τηλεοπτικού βήµατος, προκειµένου µέσω των τοποθετήσεών του να πει όλα όσα γνωρίζει για τον Κυριάκο Βελόπουλο και να στρέψει από εκεί τα πυρά του εναντίον του.

Την ίδια ώρα, στη Νέα ∆ηµοκρατία δεν δείχνουν ενδιαφέρον να απευθύνουν κανενός είδους προσκλητήριο σε πρώην βουλευτές της Ελληνικής Λύσης και παρακολουθούν το «θέαµα» µε αδιαφορία, χωρίς καµία όρεξη να παρέµβουν. Πάντως, ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος στις εκλογές, παρά το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, έχει δεχθεί το «φλερτ» µικρότερων κοµµάτων από το φάσµα της ∆εξιάς.

Στην Ελληνική Λύση προσµένουν συσπείρωση των ψηφοφόρων του κόµµατος και υπόσχονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που θα φέρουν και τις ανάλογες τηλεοπτικές παρεµβάσεις…

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 28/4/23