Οταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέλαβε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και εγκαταστάθηκε στο Μέγαρο Μαξίµου, δεν ήθελε στο γραφείο του πίνακες ζωγραφικής µε ανοιχτά και φανταχτερά χρώµατα. Προτιµούσε µαύρους και άραχλους.

Ποιος ξέρει, ίσως αποτελούσαν πηγή έµπνευσης για τον ίδιο ο στίχος της Κ. Γώγου «εµένα οι φίλοι µου είναι µαύρα πουλιά». Ο λόγος που µεταφέρω τη συγκεκριµένη πληροφορία είναι πως ο Τζανακόπουλος φέρεται να έχει και αυτός ενεργό ανάµειξη στον σχεδιασµό των προεκλογικών σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είναι εξόχως τροµακτικά και παραπέµπουν σε µια δυστοπική κοινωνία. Εκπέµπουν µια µιζέρια, µια µαύρη µαυρίλα πλάκωσε, µαύρη σαν καλιακούδα, κάτι που σε επικοινωνιακό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλλιεργήσει ούτε το 2015, όταν το κεντρικό του σύνθηµα ήταν «Η ελπίδα έρχεται».

Σήµερα, που υποτίθεται ότι η χώρα έχει εισέλθει σε µια κανονικότητα, και µάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ καυχιέται πως συνέβαλε στο να συµβεί κάτι τέτοιο µε την έξοδό της από τα Μνηµόνια, είναι απορίας άξιον γιατί η Κουµουνδούρου επιλέγει αυτή τη «µίζερη» προπαγάνδα ενόψει των εθνικών εκλογών.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 6/5