Λίγες ημέρες μετά την εκλογική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες ο Ευάγγελος Αντώναρος που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, δεν έκατσε να … πενθήσει όπως νόμιζε ο Τσίπρας, αλλά αποφάσισε να πάει διακοπές.

Άφησε πίσω του την γκρίνια, τα ψηφοδέλτια, τα αποτελέσματα και τις σκοτούρες των εκλογών και πήγε για ξεκούραση στην Πάτμο. Μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media φρόντισε να ενημερώσει και τους ακολούθους του.

 Συγκεκριμένα ο κ. Αντώναρος δημοσίευσε φωτογραφία με θέα το λιμάνι του Πειραιά σε ένα καρέ που έχει προφανώς τραβηχθεί από πλοίο, γράφοντας πως σαλπάρει για Πάτμο. «Μεγάλη χαρά και ανακούφιση», γράφει συμπληρώνοντας.

 Δείτε την ανάρτησή του:

  

 Υπενθυμίζεται πως μετά την αρχική σιγή μετά την ήττα της Κυριακής ο Ευάγγελος Αντώναρος τις τελευταίες ώρες είναι ξανά υπερδραστήριος επικοινωνιακά προκαλώντας και ποικίλα σχόλια στα social media για τις τοποθετήσεις του, με αποκορύφωμα την... αποκάλυψή του πως γνώριζε περί νίκης της Νέας Δημοκρατίας αλλά επέμενε να λέει πως θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να εμψυχώνει τα στελέχη του κόμματος.

 Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».