Με την τρίτη θέση την πρώτη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών φλερτάρει η Ρόδη Κράτσα, όποως αποκαλύπτει η στήλη big mouth του powergame.gr, που επικαλείται τις πρώτες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν στα Ιόνια.

Η στήλη αναφέρεται και στην υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή στο Βόρειο Αιγαίο, επισημαίνοντας πως οδεύει σε εκλογική συντριβή. 

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Αν κρίνω από τις πρώτες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν στα Ιόνια, η νυν περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα, σύζυγος Αποστόλου, που απολαμβάνει της στήριξης της ΝΔ, φλερτάρει με αξιώσεις με την τρίτη θέση την πρώτη Κυριακή. Όσοι γνωρίζουν όχι μόνο δεν εκπλήσσονται, αλλά θεωρούν αναμενόμενη τη σχετική εξέλιξη. Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, ακόμη και ο πρόεδρος Μητσοτάκης είχε αντιληφθεί ότι η Ρόδη του Απόστολου είχε αρχίσει από καιρό να μετρά αντίστροφα. Και εκεί που ήταν να την «αποκεφαλίσει», εμφανίστηκε (όπως μαθαίνω) ένα μαγικό χέρι, επαναφέροντας την Κράτσα στην… πολιτική ζωή.

! Προς εκλογική συντριβή φαίνεται ότι οδεύει και ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Βόρειο Αιγαίο, αφού εκτός από τον νυν περιφερειάρχη, έχει να αντιμετωπίσει τη σχετικώς ευμενή στάση των Χαράλαμπου Αθανασίου και Νότη Μηταράκη προς το πρόσωπο του Κώστα Μουντζούρη.