Θολό παραµένει το τοπίο σχετικά µε τη στήριξη ή όχι που λαµβάνει ο Στ. Κασσελάκης από το σύστηµα Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών, που µεταφέρθηκαν για τις 17/09.

Ορισµένες πηγές υποστηρίζουν ότι ισχύουν οι πληροφορίες περί στήριξης του πρώην πρωθυπουργού προς τον νεοεµφανιζόµενο πολιτικό. Αλλοι, πάλι, επιµένουν ότι ο κ. Τσίπρας εµφανίζεται ενοχληµένος για το «name-dropping» που κάνει συχνά-πυκνά ο Στ. Κασσελάκης µε τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

 ∆ηλαδή, µε τη συχνή χρήση του ονόµατος του κ. Τσίπρα, προσπαθώντας να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ίσως να βοηθάνε την εικόνα αυτή και κάποιοι στενοί συγγενείς του. Οπως ο Γ. Τσίπρας, που υποστηρίζει ανοιχτά τον κ. Κασσελάκη. Την ίδια ώρα, έντονη προεκλογική εκστρατεία κάνει το τελευταίο διάστηµα ο Ν. Παππάς.

«Θυμωμένος»

Αν τα πράγµατα πάνε σε ενδεχόµενο δεύτερο γύρο µεταξύ Ε. Αχτσιόγλου και Στ. Κασσελάκη, ο πρώην υπουργός φιλοδοξεί να διαδραµατίσει καθοριστικό ρόλο. Λέγεται, µάλιστα, ότι είναι ήδη θυµωµένος που τον «άδειασαν» οι φίλοι του Π. Πολάκης και Χρ. Σπίρτζης, για να στηρίξουν τον Κασσελάκη.

Ετσι θεωρείται πολύ πιθανό, αν και εφόσον ο ίδιος βρεθεί εκτός δεύτερου γύρου, να ρίξει το βάρος του υπέρ της κ. Αχτσιόγλου.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 9 Σεπτεμβρίου 2023.