Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η εσωκομματική μάχη της Έφης Αχτσιόγλου με τον Στέφανο Κασσελάκη κορυφώνεται ενόψει της τελικής αναμέτρησης για την ηγεσία του κόμματος.

Τρία εικοσιτετράωρα πριν από την κάλπη του δεύτερου γύρου, οι τόνοι παραμένουν στα ύψη και τα συντροφικά «μαχαιρώματα» συνεχίζονται, ενισχύοντας το κλίμα πόλωσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και ενώ η αντιπαράθεση ανάμεσα στα στελέχη της Κουμουνδούρου οξύνεται ενόψει της κάλπης της Κυριακής, η οποία έχει χωρίσει σε δύο «στρατόπεδα» τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και εντάσεις μεταξύ υποστηρικτών της ίδιας πλευράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Παππάς, οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον Νίκο Παππά, ο οποίος και εκείνος έχει ταχθεί υπέρ του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή KONTRA 24 και την Αναστασία Γιάμαλη, ο Πέτρος Παππάς «άδειασε» τον Νίκο Παππά για το υπουργικό του έργο κατά τη θητεία του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019 αναφερόμενος ειδικά στις τηλεοπτικές άδειες.

Ειδικότερα ο Πέτρος Παππάς απάντησε στην εξής ερώτηση του δημοσιογράφου Κυριάκου Δημάγγελου: «Μία από τις μεγαλύτερες συγκρούσεις του Αλέξη Τσίπρα -και πολλοί υποστηρικτές του λένε ότι πλήρωσε με αυτό την εκλογική του ήττα και τη σύγκρουσή του με τα συμφέροντα- ήταν η σύγκρουση που έδωσε με τους καναλάρχες και με τις τηλεοπτικές άδειες. Ποια είναι η άποψή σας; Διότι σε συνέντευξή σας είχατε υπογραμμίσει πως δεν νιώθετε εχθρικά με τα ΜΜΕ, ότι λειτουργούν με δημοκρατικό τρόπο και πως το γεγονός ότι δεν σας αρέσει αυτό που λένε, δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργούν σωστά».

«Θέλω να πω δυο πράγματα. Στην παρούσα φάση είναι εχθρικά τα περισσότερα ΜΜΕ. Ωστόσο, το πώς αντιμετωπίζουμε στρατηγικά μια κατάσταση είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Το να βάζουμε απέναντί μας τα ΜΜΕ είναι στρατηγικό λάθος. Και το δεύτερο είναι τα λάθη που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσέγγισή του σε σχέση με τα ΜΜΕ και τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν ήταν λάθος η απαίτηση να πληρώνονται οι άδειες, λάθος ήταν ότι μόνο τέσσερα κανάλια μπορούσαν να πάρουν άδεια. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά και τελικά βάλαμε απέναντί μας ανθρώπους που εργάζονται στα κανάλια», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.