Με ποντιακή λύρα υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κοζάνη, στην έναρξη της περιοδείας του για την στήριξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε νωρίτερα στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη και σύμφωνα με το kozan.gr, αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί για να να τον υποδεχθεί, ενώ ποντιακή λύρα έπαιζε ο Στάθης Αλεξανδρίδης. Τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης και τα μέλη του Συλλόγου της Χαραυγής ευχαρίστησαν τον κ. Μητσοτάκη για την παρουσία του στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός στις 13.00 θα παραστεί στην εκδήλωση υπογραφής  της σύμβασης για τη διαχείρηση, συντήρηση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο εργοτάξιο του σταθμού Αγία Σοφία.

Νωρίτερα επισκέφθηκε τα ιστορικά Κεραμεία Αλλατίνη, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο για την ανάπλαση και αξιοποίηση του ακινήτου.
Στις 18.30 θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Στις 19.00 θα παραστεί στην εκδήλωση της εταιρείας Dimand για την παρουσίαση της αστικής ανάπλασης  των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ, στο παλιό λιμάνι της Θεσσαλονίκης.