Το βράδυ της περασµένης Κυριακής, τα νικηφόρα αποτελέσµατα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ σε σηµαντικούς δήµους της χώρας, αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, επισκιάστηκαν από µια ακατανόητη παρέµβαση του Γιώργου Παπανδρέου για την ανάγκη συµπόρευσης των προοδευτικών δυνάµεων.

Τώρα, θα σας γελάσω εάν για το άνοιγµα του Γιώργου Παπανδρέου προς τον ΣΥΡΙΖΑ «έπαιξαν» ρόλο οι τρεις συνεπιβάτες του στο ταξί που τον µετέφερε από το Αεροδρόµιο της Φρανκφούρτης στο Στρασβούργο για τις εργασίες του Συµβουλίου της Ευρώπης πριν από δέκα ηµέρες.

Διαβάστε επίσης: Νέο "χτύπημα" από Παπανδρέου: "Είναι τώρα η ώρα να συσπειρωθούν ξανά οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας"

Πληροφοριοδότης της στήλης, που έτυχε να ταξιδεύει εκείνη την ηµέρα από Αθήνα σε Φρανκφούρτη, είδε τον Γιωργο Παπανδρέου να επιβιβάζεται στο ίδιο ταξί µε τον τέως πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιµάτη και τον διπλωµατικό σύµβουλο της Κουµουνδούρου, Βαγγέλη Καλπαδάκη.

Διαβάστε επίσης: Αυτοδιοικητικές εκλογές - ΠΑΣΟΚ: Ενοχλημένος από τις δηλώσεις Παπανδρέου και το ''κλείσιμο ματιού'' στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ανδρουλάκης 

Τα συγκεκριµένα ταξί µισθώνονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να µεταφέρουν από τη Φρανκφούρτη στο Στρασβούργο τους βουλευτές που συµµετέχουν στο Συµβούλιο της Ευρώπης. Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να συνταξιδέψει για δυόµισι περίπου ώρες µε τον Αλέξη Τσίπρα και τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τον συνόδευαν, από τη Φρανκφούρτη στο Στρασβούργο και εγώ ψάχνω τον «ταξιτζή» που τους µετέφερε, για να µάθω τι έγινε στη διαδροµή. Γιατί, κακά τα ψέµατα, το τι µπορεί να ειπώθηκε ανάµεσά τους παρουσιάζει εξαιρετικό δηµοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Οπως επίσης ενδιαφέρον έχει και µία επιπλέον πληροφορία: πως µετά το κοινό τους ταξίδι µε το ταξί κανόνισαν και δείπνησαν µαζί.

Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά