Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του, Κατερίνα, καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε σήμερα το πρώτο του παιδί. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκτησε τον πρώτο του γιο, τρία χρόνια μετά τον γάμο του με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη.

Ο Παύλος Μαρινάκης μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου γιου του από το μαιευτήριο. «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας. Από σήμερα ζούμε για εσένα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα αλλά και την αγάπη μας για τη μαμά μας που μου έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Καλωσήρθες, μπέμπη μας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Παύλος Μαρινάκης για τη γέννηση του γιου του: Το καλύτερο δώρο της ζωής μου


Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Παύλου Μαρινάκη είναι πολύ καλά στην υγεία της και αυτήν τη στιγμή σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο βιώνουν τον καρπό της ζωής ενός ευτυχισμένου ζευγαριού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα απέχει για λίγες ώρες από τα καθήκοντά του, αν και τα τηλέφωνά του χτυπάνε συνεχώς, όχι βέβαια για το ρεπορτάζ, αλλά για να του ευχηθούν για τον γιο του.