Με μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, μας θύμισε πώς πρέπει να είναι τα Χριστούγεννα αλλά και πόσο σημαντικές είναι αυτές οι στιγμές για τα παιδιά.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος πήγε στο Δημαρχείο Γλυφάδας για να προσφέρει παιχνίδια σε παιδιά που οι οικογένειες τους δυσκολεύονται οικονομικά. «Αυτές τις Άγιες ημέρες είναι πολύ σημαντικό όλα τα παιδιά να βιώνουν τη χαρά» λέει -μεταξύ άλλων- ο κ. Καλλιάνος.

«Σε μια βδομάδα είναι Χριστούγεννα. Αυτές τις Άγιες ημέρες είναι πολύ σημαντικό όλα τα παιδιά να βιώνουν τη χαρά. Με αυτή τη σκέψη, βρέθηκα σήμερα στο Δημαρχείο Γλυφάδας, τον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ, προσφέροντας παιχνίδια με πολλή αγάπη σε παιδιά οικογενειών που οικονομικά δυσκολεύονται στις μέρες μας.

Ως πατέρας και ως πολιτικός, ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω, για να φωτιστεί με χαμόγελο το πρόσωπο των παιδιών που οι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν δώρα αυτές τις μέρες.

Εύχομαι το καλύτερο για τα παιδιά όλου του κόσμου» αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, σε ανάρτησή του στα social media.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Καλλιάνου:

Σε μια βδομάδα είναι Χριστούγεννα. Αυτές τις Άγιες ημέρες είναι πολύ σημαντικό όλα τα παιδιά να βιώνουν τη χαρά. Με αυτή...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ στις Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023