Κοσμοσυρροή σήμερα (22/12) στο γραφείο του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Σπανάκη με την ευκαιρία των Χριστουγέννων. Ευχές, κεράσματα και πολύ κέφι από Μανιάτες, Πόντιους και Κρητικούς που ζήτησαν να ευχηθούν στον υφυπουργό.

Από νωρίς το πρωί η πόρτα του γραφείο του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Σπανάκη ήταν ανοικτή με τους συνεργάτες του να κερνούν, με τα παραδοσιακά μελομακάρονα και τις δίπλες να έχουν την τιμητική τους. Πρώτα ήρθε η Ένωση Απανταχού Μανιατών που θέλησαν να μοιραστούν τις χαρές τους με τον συντοπίτη τους υφυπουργό, ακολούθησαν οι Πόντιοι της Γλυφάδας για να κλείσει τον κύκλο των ευχών για Καλά Χριστούγεννα η Ένωση Κρητών Γλυφάδας.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το κέφι που επικράτησε ειδικά όταν στο γραφείο του Σπανάκη μπήκαν οι Πόντιοι. Ποντιακά παραδοσιακά κάλαντα, τραγούδια και χορός με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας του γνωστού «κεμεντζέ». Στους Μανιάτες το βιολί έπαιξε ο Κωνσταντίνος Σιφναίος και στα κρουστά ήταν ο Σπύρος Πλειαδάκης. 

Δείτε βίντεο:

 

Στην αντιπροσωπεία της Ένωσης Μανιατών συμμετείχαν οι εθελοντές δάσκαλοι Μάκης Ψαραδέλλης και Κωνσταντίνα Κορδούλη. Ο Βασίλης Σπανάκης τους ευχήθηκε προσωπικά σε όλους, καθώς τους περισσότερους τους γνωρίζει και από την εκλογική του περιφέρεια. Έδωσαν ραντεβού για τις πίτες, τις γνωστές συνεστιάσεις που ακολουθούν το εορταστικό δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων μετά την είσοδο του Νέου Έτους.

Δείτε φωτογραφίες:


Xristougenna_Kalanta_Spanakis4
Xristougenna_Kalanta_Spanakis3
Xristougenna_Kalanta_Spanakis2
Xristougenna_Kalanta_Spanakis1