Μια πολιτική είδηση έβγαλε η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα “Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος” (Εκδόσεις Μίνωας).

Διαβάστε σχετικά: Κάθοδο στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες – Προγραμματίζουν πολύωρους αποκλεισμούς στην Εθνική οδό

Σύμφωνα με ανώτερη κυβερνητική πηγή, ο πρωθυπουργός κατά την αποχώρηση του από την εκδήλωση, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το εάν θα συναντήσει αγρότες από τα μπλόκα, ο ίδιος απάντησε “Εμείς, δεν αποκλείουμε τίποτα…”

Υπενθυμίζεται, ότι οι αγρότες δηλώνουν ότι σκοπεύουν να κλιμακώσουν τις επιχειρήσεις τους, αφού έχουν προγραμματίσει πολύωρους αποκλεισμούς ενώ δεν αποκλείουν ακόμα και κάθοδο στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι η στήλη Big Mouth του powergame.gr είχε αναφέρει σήμερα πως με δεδομένη την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των αγροτών, ανάμεσα στο πολλά που εξετάζουν στην κυβέρνηση, υπό τη μορφή σεναρίων, είναι και η αιφνιδιαστική επίσκεψη του προέδρου Μητσοτάκη στη Λάρισα.

Τι έγραψε το Big Mouth

Με δεδομένη την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των αγροτών, στην κυβέρνηση αναζητούν τρόπους για να μπορέσουν να «γυρίσουν» το έργο! Ανάμεσα στα πολλά που εξετάζουν υπό τη μορφή σεναρίων είναι και η αιφνιδιαστική επίσκεψη του προέδρου Μητσοτάκη στη Λάρισα. Παρακολουθώντας τον πρωθυπουργό, δεν αποκλείω μέσα στη βδομάδα, και με δεδομένο ότι δεν έχει προγραμματίσει ταξίδι, είτε εκτός Ελλάδος είτε εντός, να τον δούμε να ανηφορίζει προς τον Θεσσαλικό Κάμπο. Αν και δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θέλω να κρατήσετε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

«Εμείς δεν αποκλείουμε τίποτα» είπε ο Μητσοτάκης φεύγοντας από την εκδήλωση Τσιόδρα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων αν θα συναντήσει αγρότες από τα μπλόκα