Κουφέτα θα μοιραστούν ξανά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς μετά τον γάμο των υφυπουργών Γιάννη Μπρατάκου και Έλενας Ράπτη, ακόμη ένα πρόσωπο από εκείνα για τα οποία τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβηκε το περασμένο Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησία με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανικό επικοινωνιολόγο Έρικ Θανόπουλο – Παρκς, ο οποίος το Σάββατο ήλθε εις γάμου κοινωνία με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Γεράρδη.





Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του σε μια λιτή γαμήλια τελετή στον Πύργο Πετρέζα, παρουσία συγγενών, φίλων και πολλών στελεχών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Στον γάμο του Έρικ Παρκς, εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (που πήγε μόνο στο μυστήριο), έδωσαν το «παρών» οι Μπρατάκος, Σκέρτσος, Πιερρακάκης, Πατέλης, Νέζης, Παπασταύρου, Βορίδης, Μυλωνάκης, Μπεκίρης, Χαρδαλιάς, Ρωμανός, Μαρινάκης, Ζωγράφος, Κάπη, Πελώνη, Ευθυμίου, Ζούλας, Σμυρλής. 

*Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Big Mouth εδώ