Το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στο TikTok σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς, αρχικά, αν του άρεσε το βίντεο που ανέβασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την έναρξη της στρατιωτικής του θητείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Λοιπόν επειδή σας άκουσα ότι είναι η πρώτη φορά που πολιτικός αρχηγός στρατεύεται. Κάθισα και μέτρησα πόσες ώρες περίπου πρέπει να το γύριζε. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο. Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να φτιάξει το βίντεο στο TikTok απ' όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική του θητεία... γιατί σε λίγο θα τον βγάλετε και ήρωα (σ.σ.: που πάει φαντάρος)».

Διαβάστε ακόμα: "Πώς θα τα κόψεις; ΣΥΡΙΖΑ" - Το TikTok Κασσελάκη με το κούρεμα πριν πάει φαντάρος στη Θήβα

Άδωνις Γεωργιάδης: «Στη ζωή, ό,τι πληρώνεις παίρνεις»

Ο υπουργός συνέχισε, σχολιάζοντας το ίδιο θέμα: «Στη ζωή, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ. Για να έχεις τρικάμερο, φώτα, μακιγιέζ, σεναριογράφο, κοντινό στη Φάρλεϊ, κοντινό στο σβέρκο από πίσω, μοντάζ... Μπράβο, αλλά μην κοροϊδευόμαστε τώρα, εντάξει; Μην τον βγάλουμε και ήρωα».

«Έχει ένα εξαιρετικά μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα και πολλά λεφτά»

Ερωτηθείς για το αν ο κ. Κασσελάκης έχει επικοινωνιακό χάρισμα, ο υπουργός Υγείας είπε:, ωστόσο με το κομμάτι των χρημάτων φαίνεται να έχει μπλέξει τώρα νομικά, δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξει... Οι εξηγήσεις δεν δίνονται στον δημοσιογράφο, δίνονται εκεί που πρέπει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztasd5m56sx)