Δεν άφησε να πέσουν... κάτω τα όσα είπε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με το viral κούρεμά του ενόψει της στρατιωτικής του θητείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα βίντεο... έπος στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβάζει βίντεο -το οποίο σημειωτέον τραβά κάποιος άλλος, πιθανόν συνεργάτης του- με απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Εκεί ο παρουσιαστής λέει «να έρθω να σε αποχαιρετήσω», με τον Κασσελάκη να του απαντά «Έλα, έλα». Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει σχόλιο για το κούρεμα του φαντάρου και συνεχίζει λέγοντας μάλλον σε ειρωνικό τόνο: Γιατί απλά μπορεί, γιατί δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πολιτικός αρχηγός ακόμα και ο συμπαθής Μητσοτάκης που έκανε τα ωραία τα TikTok, που γελάγαμε, με τον ίδιο να σχολιάζει «Σιγά τη συμπάθεια».

Στη συνέχεια, πάντως, τρολάρει τον Άδωνι Γεωργιάδη, που ανέφερε για το βίντεο με το κούρεμα: «Κάθισα και μέτρησα πόσες ώρες περίπου το γύριζε. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, πολλή δουλειά». Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει 50.000-100.000 ευρώ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δίνει... 4 επιλογές σαν να επρόκειτο για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», επιλέγοντας με σαφώς έντονη δόση χιούμορ το... 1.000.000 ευρώ. Στο σημείο αυτό, δε, προσθέτει και τη γνωστή viral ατάκα του Luben του υπουργού Υγείας: «Τα λιγουρεύεστε;».

Ακούγοντας τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κασσελάκης του σχολιάζει: «Βρε Άδωνι», με τον καμεραμάν να του λέει: «Πρόεδρε, θα αλλάξω εργοδότη, θα πάω εκεί», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Πήγαινε στον Άδωνι».

Το βίντεο καταλήγει, με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει: «200 ευρώ ήταν το βίντεο και μου πήρε λιγότερο από μία ώρα με το κούρεμα μέσα».
@skasselakis 5 δισ. ευρώ δολάρια και γιεν #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis