Στον Καναδά βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος νωρίτερα την Κυριακή συναντήθηκε με τον ομόλογό του Τζαστίν Τριντό. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός στο περιθώριο των συναντήσεών του δεν παρέλειψε να βγάλει μία selfie φωτογραφία μαζί με τον Τζαστίν Τριντό και την βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος και συμπρόεδρο της επιτροπής φιλίας Καναδά – Ελλάδας Εμμανουέλα Λαμπροπούλου.

Η κυρία Λαμπροπούλου ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία συνοδεύοντάς την με την ακόλουθη λεζάντα: «À la parade Grecque 💙🇬🇷

Ζήτω η Ελλάδα  Ζήτω ο Καναδάς  Ζήτω η 25η Μαρτίου του 1821! ».


Διαβάστε ακόμα: Εμμανουέλα Λαμπροπούλου: Μια Ελληνίδα στο κόμμα του Τζαστιν Τριντό

Η ελληνικής καταγωγής Εμμανουέλα Λαμπροπούλου - από το χωριό της Γορτυνίας Ατσίχωλο - πριν από επτά χρόνια έγινε η νεότερη βουλευτής του καναδικού κοινοβουλίου με 59,1% και επανεξελέγη στις εκλογές του 2021. Σημειώνεται πως η κυρία Λαμπροπούλου λίγο μετά την πρώτη της εκλογή στο καναδικό κοινοβούλιο είχε μιλήσει στα "Παραπολιτικά" και είχε δηλώσει πως «αιισθάνομαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, είμαι υπερήφανη για την ελληνική κουλτούρα και τη θρησκεία. Το ίδιο αισθάνονται και οι δικοί μου άνθρωποι και η οικογένειά μου».