Τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της στις αρχές Ιουλίου έκανε αυτές τις μέρες η Αφροδίτη Νέστορα, που φαίνεται ότι χαίρει πολύ μεγάλης συμπάθειας τόσο στον χώρο της ΝΔ και της κυβέρνησης όσο και γενικότερα.

Διαβάστε: Συγκλονίζει η Αφροδίτη Νέστορα για τη μητέρα της: "Συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω - Κοιμάμαι και ξυπνάω και το όνειρο παραμένει το ίδιο φρικιαστικό"


Η στήριξη του Κυριάκου Πιερρακάκη

Εκτός από τις δύο παρεμβάσεις που έκανε σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΝΔ το τριήμερο των εγκαινίων της ΔΕΘ, η Νέστορα είχε και μία συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Η συνάντηση κύλησε σε πολύ φιλικό κλίμα και ήταν πολύ ανθρώπινη, με τον υπουργό Οικονομικών να της εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του.

Δημοσιεύτηκε στην παραπολιτική στήλη του parapolitika.gr «Βουτιές στον Θερμαϊκό»