Έχετε και εσείς προβλήματα, αλλά έχει και η Τασία Χριστοδουλοπούλου… Και εντάξει μπορεί να υπάρχει αγωνία για το κρίσιμο Eurogroup αλλά το βασικό ερώτημα είναι άλλο… «γιατί τόσα πολλά αθλητικά στην τηλεόραση;»

Είχε τον καημό της η πρόεδρος της Επιτροπής και είπε να τον εκφράσει… Έτσι απηύθυνε την απορία της στον διευθύνοντα σύμβουλο της Κρατικής Τηλεόρασης, Λάμπη Ταγματάρχη μέσω ερώτησης για την ποσότητα των αθλητικών μεταδόσεων στα κανάλια της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης. 

«Επειδή παρακολουθώ την ΕΡΤ και ως τηλεθεατής ήθελα να σας ρωτήσω γιατί τόσα πολλά αθλητικά; Και μάλιστα ταυτόχρονα», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου απευθυνόμενη στον κ. Ταγματάρχη.

«Είναι δυνατόν την ίδια στιγμή όλα τα κανάλια της ΕΡΤ να δείχνουν αθλητικά; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται και θέλουν να δουν κάτι άλλο», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Και ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 ειδικά κάτι Κυριακές και Τετάρτες μεταδίδουν αυτό το ζήτημα. Έχετε κάνει κάποια μέτρηση ότι με τις συγκεκριμένες επιλογές των αθλητικών έχουμε ως Δημόσια Τηλεόραση μεγαλύτερη θεαματικότητα;».

Και έτσι η ερώτηση «γιατί τόσα πολλά αθλητικά στην τηλεόραση;» ήρθε για να προστεθεί στη λίστα με τις βαρύγδουπες ατάκες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ… (βλ. οι μετανάστες «λιάζονται στις πλατείες»)

Ματ. Σπυρ.