Η επαναφορά στη Νέα Δημοκρατία του πρώην ισχυρού κυβερνητικού εκπροσώπου επί Καραμανλή, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, είναι πλέον δεδομένη και αυτό που μένει να δούμε είναι σε ποια εκλογική περιφέρεια θα πολιτευτεί.

Μετά από αρκετά χρόνια, από την περίοδο Καραμανλή συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος έδωσε το παρών στη φετινή ΔΕΘ και μάλιστα με διάθεση να συνομιλήσει με στελέχη, βουλευτές και φίλους απ΄ τα παλιά που αναμφίβολα τους ενώνουν πολλά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος συμμετέχοντας σε «πηγαδάκι» με νυν και πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση της χώρας, την αναγκαία πολιτική αλλαγή που μπορεί να τη φέρει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον οποίο στηρίζει ένθερμα με κάθε τρόπο.

Τέλος, για το θέμα της υποψηφιότητας του, αν και ρωτήθηκε από πολλούς, περιορίστηκε στο να σχολιάσει ότι το σκέφτεται σοβαρά αλλά τήρησε τους «κανόνες» τονίζοντας ότι η τελική απόφαση είναι του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής όπου και έχει ξεκινήσει τις επαφές του.