Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος χειρίζεται τον λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκης στο twitter, πέρασε στην αντεπίθεση κατά όσων δεν καταδέχθηκαν να λερώσουν τις σόλες τους στις λάσπες της Μάνδρας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος, καταγγέλοντας χυδαία διαστρέβλωση της δήλωσης Μητσοτάκη ότι αν είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων μπορεί να ήταν λιγότεροι τα θύματα από τις πλημμύρες

Όπως επισημαίνει ο Νίκος Ρωμανός, στην επίμαχη ανάρτηση, που ήταν απόσπασμα ομιλίας του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας σε ημερίδα για το Περιβάλλον, ο κ. Μητσοτάκης ασκούσε κριτική για το γεγονός ότι οι αρμόδιες για την Πολιτική Προστασία υπηρεσίες δεν μερίμνησαν έτσι ώστε η Τροχαία να διακόψει την κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών, κάτι που αν είχε γίνει θα μπορούσε να μειώσει τον αριθμό των θυμάτων, καθώς αρκετοί εξ αυτών ήταν διερχόμενοι οδηγοί που παρασύρθηκαν με τα οχήματα τους.

Απαντώντας ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος χειρίζεται τον λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη όταν εκείνος είναι στο βήμα ως ομιλητής, απάντησε στους διαδικτυακούς σχολιαστές.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση - απάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: