Εντάξει, έχει φήµη καρδιοκατακτητή, αλλά ότι θα έφτανε η χάρη του µέχρι την Οδησσό δεν το περιµέναµε.

Ο λόγος για τον Σίµο Κεδίκογλου, ο οποίος βρέθηκε στην ουκρανική πόλη µε την τόσο έντονη σηµειολογία για την Επανάσταση του 1821, µε αφορµή τους εορτασµούς της ελληνικής κοινότητας για την 25η Μαρτίου.

Ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος βρέθηκε στην πόλη όπου ιδρύθηκε η Φιλική Εταιρεία έπειτα από σχετικό κάλεσµα του ελληνικής καταγωγής επιχειρηµατία Παντελή Μπούµπουρα, ο οποίος αναπτύσσει πολύπλευρη δραστηριότητα στην πρώην σοβιετική χώρα.

Οµως, και εκεί, τόσο µακριά από την Ελλάδα, ο «γαλάζιος» βουλευτής απαθανατίστηκε από τον φακό του «Secret» σε τρυφερά τετ-α-τετ µε µια ιδιαιτέρως γοητευτική µελαχρινή ύπαρξη.

Πρόκειται για την όµορφη Ελισάβετ Κατσαµάκη, που εδώ και λίγο καιρό αποτελεί τον δεσµό του Ευβοιώτη πολιτικού και, όπως αποδεικνύει το πλούσιο βιογραφικό της, είναι πραγµατικά πολυτάλαντη.

Εκτός από την καριέρα της στο µόντελινγκ, που ούτως ή άλλως δεν κρύβεται, η κοπέλα ασχολείται σε επαγγελµατικό επίπεδο µε τη φωτογραφία. Μάλιστα, πριν από µερικούς µήνες πραγµατοποίησε και µια έκθεση στην πρεσβεία της Βραζιλίας στην Αθήνα µε τίτλο «Πορτραίτα και Φιγούρες Φωτός».

Αν κρίνουµε από τα στιγµιότυπα που εξασφαλίσαµε, καταλήγουµε εύλογα στο συµπέρασµα ότι ο Σίµος είναι... ερωτευµένος στο φουλ. Τώρα, αν αυτό αρκεί για να τον οδηγήσει (επιτέλους) στην εκκλησία, αυτό είναι... άλλου παππά Ευαγγέλιο...