Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η ισπανική σειρά “La casa de Papel” προφανώς δεν αφήνει ασυγκίνητο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αφού, με μια ανάρτηση του στο Instagram, συνέκρινε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, με τον χαρακτήρα του… Καθηγητή από την εν λόγω σειρά.

«Με ρώτησε ένας φίλος προχθές ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, που μοιάζει με τον καθηγητή του La casa de papel.» Αναφέρει στην ανάρτηση του ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας πως πέρα από την ομοιότητα εμφανισιακά που διέκρινε ο φίλος του, ο κος Ηλιόπουλος, αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς! Καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Με ρώτησε ενας φίλος προχθές ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, που μοιάζει με τον καθηγητή του La casa de papel. Ο Νάσος αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς! #lacasadepapel #athens #apotinarxi#Αθήνα #ΑνοιχτήΠόλη #anoixtipoli»

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με ρώτησε ενας φίλος προχθές ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, που μοιάζει με τον καθηγητή του La casa de papel. Ο Νάσος αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς! #lacasadepapel #athens #apotinarxi #Αθήνα #ΑνοιχτήΠόλη #anoixtipoli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις