Να… ξεγελάσει τις αρχές προσπάθησε ένα ζευγάρι από την Ινδία, που αποφάσισε να παντρευτεί εν πτήσει, προκειμένου να αποφύγει τους περιορισμούς λόγω του lockdown για τον κοροναϊό.

Περισσότεροι από 160 καλεσμένοι, χωρίς μάσκες, βρέθηκαν πάνω στο Boeing 737, του οποίου το πλήρωμα ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με τον γάμο.

Η πτήση τους ξεκινούσε από το Μαντουράι της Ινδίας και είχε ως τελικό προορισμό το Ταμίλ Ναντού, όπου οι δύο νεόνυμφοι θα ξεκινούσαν το μήνα του μέλιτος.

Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι της πτήσης που ήρθαν σε επικοινωνία με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ούτε εκείνοι είχαν κάποια σχετική πληροφόρηση, ενώ τούς είχαν δοθεί οδηγίες ότι πρόκειται για ένα ταξίδι, το οποίο θα πραγματοποιούταν μετά το γάμο.

Οι Αρχές, βέβαια, δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν τον συνωστισμό, την ώρα που τόσοι συμπολίτες τους μάχονται για τη ζωή τους και οι νεκροί στη χώρα έχουν ξεπεράσει του 300.000.

Όπως ανακοίνωσε αξιωματικός, έχουν ήδη δοθεί εντολές για αφαίρεση των διαβατήριων σε όσους επιβιβάστηκαν, ενώ όλοι θα πληρώσουν ως πρόστιμο ένα χρηματικό ποσό, το οποίο δεν έχει οριστεί ακόμα. 

Δείτε βίντεο: