O Ralphie, σκύλος που φιλοξενούνταν σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη Νέα Υόρκη και περιγραφόταν ως «δαίμονας που βγάζει φωτιές», βρήκε την παντοτινή του οικογένεια ύστερα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

 Το καταφύγιο Niagara SPCA ενημέρωσε για την υιοθεσία του τετράποδου μέσω Facebook, γνωστοποιώντας πως είχε λάβει περισσότερες από 700 αιτήσεις για το ατίθασο γαλλικό μπουλντόγκ.

 Ο «τέλειος γονιός» βρέθηκε στο πρόσωπο του Jason, επαγγελματία εκπαιδευτή ζώων στην Υπηρεσία Ενέργειας του Τενεσί. Ο Ralphie θα έχει άλλα τρία τετράποδα αδέλφια.

 Παρότι αρχικά το καταφύγιο είχε ζητήσει ο σκύλος να πάει σε μία οικογένεια χωρίς άλλα σκυλιά, τελικώς πείστηκαν πως με την κατάλληλη εκπαίδευση θα ξεπεράσει την αντιδραστικότητά του απέναντι σε άλλα σκυλιά.


 Ο Jason κατάφερε να επιλεχθεί λόγω των «μοναδικών του προσόντων» και της προϊστορίας του με σκυλιά όπως ο Ralphie. Δύο από τα τρία σκυλάκια του ήταν ιδιαίτερα επιθετικά πριν ενταχθούν στην οικογένειά του. «Αφιερώνει τη ζωή του στα σκυλιά και αυτό τον κάνει την τέλεια επιλογή για τον Ralphie».

 Το σκυλί έχει ήδη αποκτήσει λογαριασμούς στο Instagram και το Facebook όπου θα καταγραφεί όλο το ταξίδι προς την κοινωνικοποίησή του.

  Με πληροφορίες από CNN