Στιγμές τρόμου έζησαν πριν λίγες ημέρες, οι περίπου 287 επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines, από την Αθήνα με προορισμό τη Φιλαδέλφεια, όταν σημειώθηκαν σοβαρές αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση στο αμερικανικό αεροδρόμιο.

Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, τα… είχαν δει όλα.

Οι αναταράξεις έλαβαν χώρα πριν προσγειωθεί το αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με την Daily Mail.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να τονίζει πως ένας αεροσυνοδός έβγαλε τον ώμο του στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους επιβάτες.

Παρότι η American Airlines ανακοίνωσε ότι σε όλη τη διάρκεια των αναταράξεων ήταν αναμμένη η σήμανση για να έχουν δεμένες τις ζώνες τους οι επιβάτες, η δημοσιογράφος της ProPublica, Jessica Huseman, που επέβαινε στο αεροσκάφος, έγραψε στο Twitter ότι δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση.

«Καμία απολύτως προειδοποίηση. Το αεροσκάφος έσβησε στον αέρα. Ειλικρινά, τρομακτικό», έγραψε στο twitter και πρόσθεσε σε δεύτερο tweet.

«Πίσω στη Νέα Υόρκη. Οι αναταράξεις στο αεροπλάνο ήταν τόσο τρελές και απρόσμενες που ένας αεροσυνοδός «έβγαλε» τον ώμο του«, έγραψε σε ένα άλλο.

Μάλιστα, λίγο μετά την περιπέτεια ανήρτησε μια φωτογραφία που δείχνει τα φώτα που υπάρχουν πάνω από το κάθισμά της.

Η φωτογραφια δείχνει ότι ανάμεσα στη λάμπα και το προστατευτικό πλαστικό έχει καταφέρει να… τρυπώσει καφές (!) προφανώς κάποιου επιβάτη, κάτι που δείχνει πόσο ισχυρές είναι οι αναταράξεις.

«Παιδιά, υπάρχει καφές μέσα στα φώτα. ΜΕΣΑ. Θεέ μου, μυρίζω απαίσια«, ανέφερε χαρακτηριστικά.