Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ, Μιχάλης Λιβανός. Ο κ. Μιχάλης Λιβανός. «Θέλω να βοηθήσω τη χώρα μου και τη Β΄ Πειραιά να αναπνεύσει και να αναπτυχθεί όπως πραγματικά της αξίζει», αναφέρει ο κ. Λιβανός στην δήλωση της υποψηφιότητάς του, ενώ υπογραμμίζει: «Ας μιλήσουμε για μια φορά εμείς: οι  πολίτες της Β Πειραιά».

 Ειδικότερα ο κ. Μιχάλης Λιβανός αναφέρει: 
«Γεννήθηκα και ζω στο Κερατσίνι. Ξέρω τα προβλήματα της περιοχής μου καλά.

 Τα ξέρω, γιατί τα ζω καθημερινά, τα βιώνει η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι ασθενείς μου. Τα ακούω στη γειτονιά, τα συζητάμε στα μαγαζιά, στα καφενεία και στις λαϊκές.

 41 χρόνια περπατάω στους ίδιους  δρόμους, χαιρετώ τους ίδιους ανθρώπους και δυστυχώς υπάρχουν τα ίδια  προβλήματα. Τίποτα δε δείχνει να αλλάζει.

 Συμπορεύτηκα από φοιτητής με τη Δ.Α.Π και τη Νέα Δημοκρατία γιατί  είναι το κόμμα που διαχρονικά αναλάμβανε στα δύσκολα, το κόμμα που  ερχόταν να χτίσει όσα οι άλλοι γκρέμιζαν, που κράτησε τη χώρα όρθια,  όποτε χρειάστηκε, σε κάθε καμπή της ιστορικής μας πορείας.

 Στο ελπιδοφόρο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δηλώνω παρών γιατί  πιστεύω σ’ αυτόν και γιατί έρχεται να ΕΝΩΣΕΙ τους Έλληνες γύρω από ένα  μεγάλο στόχο: την Ανάταξη της Πατρίδας μας.

 Θέλω να βοηθήσω τη χώρα μου και τη Β΄ Πειραιά να αναπνεύσει και να  αναπτυχθεί όπως πραγματικά της αξίζει.

 Ας μην είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Είναι η στιγμή της δικής μας  ανατροπής, της δικής μας απόφασης. Ας μιλήσουμε για μια φορά εμείς: οι  πολίτες της Β Πειραιά, αλλά και η βάση της παράταξης που πληγώθηκε  αλλά ήταν πάντα εκεί, στις επάλξεις και στους αγώνες της.

 Ας κάνουμε μια ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ»

livanosMixalisMixalis12