Την ατυχία να βρεθεί αντίπαλος του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Σάκη Ιωαννίδη, στο debate του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 είχε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Η νεαρή υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξερε μάλλον ότι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας είναι ασφαλιστής στο επάγγελμα και θέλησε να πάει την κουβέντα στο ασφαλιστικό και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

«Μπορείτε να μας πείτε το κόστος του ασφαλιστικού στον προϋπολογισμό του κράτους» την ρώτησε ευθέως ο «γαλάζιος» υποψήφιος βουλευτής με την Ράνια Σβίγκου να μην δίνει καμία απάντηση.

Παρά τις προσπάθειές της να σώσει την γκάφα της με το να διακόπτει τον Ιωαννίδη, δεν κατάφερε να το κάνει και σε κάθε ισχυρισμό της έπαιρνε μία απάντηση. Χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές του για τις εκκαθαρίσεις συντάξεων που δεν έχουν γίνει εδώ και δυόμιση χρόνια αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν συνταξιούχοι οι οποίοι παίρνουν το ίδιο χρονικό διάστημα μόνο το 1/3 της σύνταξης. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ανέφερε επίσης τις 29 φορές που περικόπηκαν συντάξεις αλλά και το κόψιμο του ΕΚΑΣ.