Συγχαρητήρια Αθανασίου στα μέλη της ΟΝΝΕΔ που προέρχονται από τη Λέσβο
4691525
Πολιτική

Συγχαρητήρια Αθανασίου στα μέλη της ΟΝΝΕΔ που προέρχονται από τη Λέσβο

Με αφορμή τον ορισμό του νέου Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, Βουλευτής Λέσβου δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα κατ’ αρχήν να συγχαρώ όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Λέσβου, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης και της ΜΑΚΙ Λέσβου για τη δυναμική τους παρουσία στις εργασίες του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ το οποίο διεξήχθη 4-6 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Κατά τις εκλογές που διεξήχθησαν, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ εξελέγη ο Παύλος Μαρινάκης, καταξιωμένο στέλεχός μας, τον οποίο θερμά συγχαίρω, ευχόμενος δύναμη και κουράγιο.

Περαιτέρω, το σθένος και η δυναμική που επιδεικνύουν τα στελέχη του νησιού μας, αναμφισβήτητα τους κατατάσσει στις καλύτερες Περιφερειακές Οργανώσεις της Ελλάδος και οι επιτυχίες τους αποτελούν το έναυσμα για ένα καλύτερο μέλλον, τόσο για τον τόπο μας όσο και για την πατρίδα μας.

Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα να συγχαρώ:

τον Ανδρέα Καρασαρίνη, πρώην Γραμματέα της Κ.Ε ΟΝΝΕΔ, που εκλέχθηκε ως εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας,
τον Μαμουλή Κωνσταντίνου, που εκλέχθηκε μέλος της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ και επιλέχθηκε Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ πανελλαδικά,
τον Τσιαγκλιώτη Κώστα, που εκλέχθηκε μέλος της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ και επιλέχθηκε Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πανελλαδικά,
τον Μπεκατώρο Γρηγόρη, που εκλέχθηκε μέλος της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ και επιλέχθηκε Αναπληρωτής Υπεύθυνος Πολιτικής Ακαδημίας ΟΝΝΕΔ,
τον Κουρτέλη Κωνσταντίνου, που εκλέχθηκε μέλος της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ και επιλέχθηκε Αναπληρωτής Υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων και Παραγωγικών Τομέων,
τους Φλώρα Μαλασίδη και Τσούλο Κωνσταντίνο που εξελέγησαν στην Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ καθώς και τον Κίνδερλη Δημήτρη ως 3ο επιλαχόντα στην Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ.
Καλή δουλειά σε όλους σας».

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα