Για τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως είπε και ο ίδιος «ζω τη δεύτερη ευκαιρία μου μετά το ανεύρυσμα», μια κατάσταση που τον οδήγησε στο να αναθεωρήσει τη ζωή.

Ο γνωστός συγγραφέας σχολίασε την επικαιρότητα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δίκη της Χρυσής Αυγής όπου χθες ολοκληρώθηκαν οι απολογίες με τελευταία αυτή του Νίκου Μιχαλολιάκου. «Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν εκείνος που έδωσε το πράσινο φως για να συγκεντρωθούν οι διάσπαρτες δικογραφίες που υπήρχαν» ώστε να συλληφθούν, ανέφερε ο κ Τατσόπουλος σχετικά με την περιόδο που ξεκίνησε η... αρχή του τέλους για τη Χρυσή Αυγή με τις δεκάδες συλλήψεις βουλευτών, στελεχών και μελών του κόμματος.

Μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος εκείνη την περίοδο ήταν στο Συμβούλιο της Ευρώπης και είχαν «ως τον ουρανό φάκελλο για τη Χρυσή Αυγή»» τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος και συμπλήρωσε πως στη συνέχεια έγιναν λάθος χειρισμοί και ορισμένοι αποφυλακίστηκαν.