Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή την επιστολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς την επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, στην οποία υποστηρίζει ότι υπάρχει κίνδυνος να παραγραφούν τα δήθεν αδικήματα της υπόθεσης της Novartis.

«Ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος μπροστά στην πλήρη αποκάλυψη του παραδικαστικού κυκλώματος και που έδρασε στην υπόθεση Novartis (αλλά και των πολιτικών καθοδηγητών του) επιχειρεί ένα ακόμη αντιπερισπασμό. Μετά την συνειδητή παρακώλυση του έργου της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής, αποστέλλει σήμερα επιστολή, με την οποία επιχειρεί να υπονομεύσει την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος, σε ένα κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της ποινικής ευθύνης Υπουργών (άρθρο 86 του Συντάγματος)», αναφερε το Κίνημα Αλλαγής και προσθέτει:

«Ο Αλ. Τσίπρας γνωρίζει ότι η Συνταγματική Αναθεώρηση δεν επηρεάζει σε κανένα σημείο την διαδικασία της δικαστικής έρευνας για την Novartis».

«Αλλά αδίστακτα και κυνικά προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενορχηστρώνοντας ακόμη μια άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού», προσθέτει με νόημα το Κίνημα Αλλαγής και τον καλεί να κατανοήσει ότι τα… κόλπα τελείωσαν.