τσιπρας_καμμενος
Πολιτική

Κρύβεται πίσω από μία ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - Ούτε λέξη για Καμμένο και Τζούλη

Σε μία απλή ανακοίνωση προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις απίστευτες αποκαλύψεις της εφημερίδας Παραπολιτικά αλλά και τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για το παρακράτος που είχε στηθεί κατά τη δική του διακυβέρνηση.

Πιο αναλυτικά, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας φέρνει στο φως απίστευτους διαλόγους κορυφαίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έπαιρναν ανοικτά εντολές από την Έλενα Τζούλη, προκειμένου να συλληφθούν οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος καθώς και οι διαταγές της «να κινηθούν άμεσα», η παραδοχή της φυσικής παρακολούθησης του εκδότη των «Π».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλέξης Τσιπρας, τότε πρωθυπουργός της χώρας, γνώριζε τα πάντα.

Παρόλα αυτά όμως η αντίδραση της Κουμουρδούρου, ήρθε ώρες μετά την κυκλοφορία της εφημερίδας αλλά και πάλι επί της ουσίας το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα κρύφτηκε ξανά, αφού δεν απάντησε σε τίποτα σχετικά με την ουσία τους ρεπορτάζ, το παρακράτος που είχε στηθεί κατά τη διάρκεια της δικής του διακυβέρνησης αλλά και τις εντολές κατά των δύο γνωστών δημοσιογράφων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη περισσότερο για τη... δράση του πρώην «συντρόφου» του, Πάνου Καμμένου, αλλά και της συζύγου αυτού Έλενα Τζούλη και τις εντολές που έδωσαν να συλληφθούν δύο δημοσιογράφοι μέσα στα γραφεία τους, δεν έγινε ούτε μία μικρή αναφορά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης - Πάει πολύ η ΝΔ να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέδειξε το σκάνδαλο.
Η εφημερίδα "Παραπολιτικά" παρουσιάζει σήμερα επιλεκτικά στοιχεία από τη δικογραφία μιας υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που έφτασε στη δικαιοσύνη χάρη στην αποφασιστικότητα που επέδειξε η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΥΠ προχώρησε την έρευνα σε βάθος και εξάρθρωσε ένα σύστημα, που αν είχε κάποιες πολιτικές διασυνδέσεις, αυτές δεν είχαν καμία σχέση με την Αριστερά. Ήταν ένα παρακράτος που είχε στηθεί από τη Δεξιά με πλοκάμια μέσα στην αστυνομία, ακόμη και σε δικαστικούς.
Ο τότε Πρωθυπουργός μόλις ενημερώθηκε από τον τότε διοικητή της ΕΥΠ, έδωσε σαφή εντολή η έρευνα να πάει μέχρι τέλους, χωρίς να παραβλέψει κανέναν, όσο ψηλά και αν βρίσκεται, και ο φάκελος να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Πράγμα το οποίο και έγινε, για αυτό άλλωστε και υπάρχει σήμερα το εν λόγω υλικό από τη δικογραφία της υπόθεσης, το οποίο όμως αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα παρουσιάζει η εφημερίδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνησή του τόλμησε τότε κάτι που δεν το είχε τολμήσει καμία κυβέρνηση στο παρελθόν. Ακριβώς επειδή δεν είχε δεσμεύσεις και δεν την κρατούσε κανένας.
Πάει πολύ, λοιπόν, σήμερα η εν λόγω εφημερίδα και πολύ περισσότερο η ΝΔ να εγκαλούν αυτούς που ανέδειξαν το σκάνδαλο. Όσο και να το προσπαθούν, είναι αδύνατο να μετατρέψουν το άσπρο σε μαύρο.