Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παραπολιτικά για το παρακράτος επί ημερών Αλέξη Τσίπρα. 

Μετα την άμεση ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για εξηγήσεις από τον πρώην πρωθυπουργό σχετικά με το... έργο και τις ημέρες του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του Έλενας Τζούλη και τις «εντολές» τους σε αξιωματικούς - μεταξύ άλλων -να τρέξουν τη σύλληψη των δημοσιογράφων, Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου και το Κίνημα Αλλαγής ζητά από τη «Δικαιοσύνη να προχωρήσει στην πλήρη απόδοση των ευθυνών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη

Οι σημερινές αποκαλύψεις αναδεικνύουν περίτρανα τις παρακρατικές, βαθιά καθεστωτικές και επικίνδυνες για τους θεσμούς πρακτικές και λογικές, που αναπτύσσονταν μέσα στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές που οδήγησαν στη δημιουργία του άθλιου παραδικαστικού κυκλώματος, με τον ακροδεξιό συγκυβερνήτη και την καραμανλική δεξιά.

Ο κ. Τσιπρας που ομολογεί ότι γνώριζε την υπόθεση, οφείλει να τοποθετηθεί με σαφήνεια γιατί και μετά από όλα αυτά συνέχισε να συγκυβερνά με τον κ. Καμένο.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να προχωρήσει στην πλήρη απόδοση των ευθυνών.


Aξίζει να σημειωθεί πως η Κουμουνδούρου προχώρησε σε μία ανακοίνωση που όμως δεν απάντησε σε καμία απολύτως κατηγορία, δεν έριξε φως σε κανένα σκοτεινό σημείο της... 5ετίας τους, δεν έκανε ούτε μία αναφορά στον Πάνο Καμμένο και την Έλενα Τζούλη.