Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όλης της Ελλάδας για το παρακράτος που έστησαν Τσίπρας - Καμμένος, κατά τη διάρκεια της εξουσίας τους, και το οποίο αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (δείτε αναλυτικά εδώ). Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, στο φως έρχονται οι απίστευτοι διάλογοι κορυφαίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έπαιρναν ανοικτά εντολές από την Ελενα Τζούλη, προκειμένου να συλληφθούν οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος καθώς και οι διαταγές της «να κινηθούν άμεσα», η παραδοχή της φυσικής παρακολούθησης του εκδότη των «Π».

Η Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτει ακόμη το δίκτυο με τον πρώην αξιωματικό και κουμπάρο τους, Σπύρο Παπαχρήστο και δικηγόρους, πολίτες, εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς που είχε καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Βέβαια, το μόνο που δεν ήξεραν ο Πάνος Καμμένος και η Έλενα Τζούλη εκείνο το αλησμόνητο 48ωρο της σύλληψης όμως, ήταν ότι ο συγκυβερνήτης τους, Αλέξης Τσίπρας, μέσω της ΕΥΠ τους παρακολουθούσε. Στην εν λόγω έρευνα της ΕΥΠ η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ υπό τη διοίκηση του Γιάννη Ρουμπάτη περιλαμβάνονται χιλιάδες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις βιντεοσκοπημένες συναλλαγές με παραδόσεις φακέλων με χρήματα ενώ περιγράφεται πλήρως η δομή ενός κυκλώματος το οποίο κατάφερνε μέσα από παράνομες δραστηριότητες να έχει έσοδα που αγγίζουν το 1 000.000 ευρώ μηνιαίως. 

Τα μέσα ενημέρωσης σε όλη τη χώρα αναδημοσιεύουν το θέμα ύστερα και από τον σάλο που προκλήθηκε. Το «Πρώτο Θέμα» στην ηλεκτρονική στου σελίδα κάνει λόγο για «Κανονικό παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Έστηναν δουλειές και παρακολουθήσεις» ενώ το in.gr μιλάει για «Απίστευτο παρακράτος με εμπλοκή Καμμένου, Τζούλη, αστυνομικών, ΕΥΠ, αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά». Παράλληλα, το liberal.gr δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Αποκάλυψη από τα Παραπολιτικά: Παρακράτος επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» ενώ το iefimerida.gr φιλοξενεί δημοσίευμα με τίτλο: ΝΔ: Αποκαλύπτεται παρακράτος Καμμένου επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -"Ο Τσίπρας γνώριζε, τι έκανε;" -Δείτε διαλόγους». Η ενημερωτική ιστοσελίδα Thetoc.gr μιλάει για «ΝΔ: Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ολοκληρωτικά καθεστώτα θυμίζουν οι εντολές της συζύγου Καμμένου σε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ» ενώ το θέμα του Thecaller.gr έχει τίτλο «Παραπολιτικά: Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με επίκεντρο τον Καμμένο και τη σύζυγό του - Τι απαντά ο πρώην υπουργός» και το protagon.gr: «Παρακράτος επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά - Γνώριζε ο Τσίπρας, καταγγέλει η ΝΔ».

Δείτε ορισμένα από τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:

π7


π6


π5


π4


π3


π2


π1