«Ο κ. Τσίπρας είναι στριμωγμένος πολύ άσχημα στη γωνία, αυτή τη στιγμή, με όσα αποκαλύπτονται. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι πρέπει να πει και ο κ. Τσίπρας μπροστά σ΄αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη».

Αυτά δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης σε συνέντευξή του στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕΑ περί καλοστημένης μηχανής προπαγάνδας από την κυβέρνηση, γύρω από τις συνομιλίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Αν ο κ. Παππάς όντως έχει κάνει αυτόν τον διάλογο και αποκαλυφθεί εντός των ημερών ή εντός των μηνών ή εντός των εβδομάδων, δεν είναι μόνο είπα κάτι και μου ξέφυγε. Ο κ. Παππάς θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στα σενάρια εκλογολογίας ξεκαθάρισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σκοπεύει να πάει σε εκλογές. «Το ζήτημα των πρόωρων εκλογών το έχει βάλει ο κ. Τσίπρας από την πρώτη στιγμή».

Παράλληλα σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ανασχηματισμού επεσήμανε: «Όποιες κινήσεις γίνουν νομίζω ότι είναι στη λογική ότι “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”».