Με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον με βάση τις υποδείξεις των ειδικών του ΕΟΔΥ ξεκίνησε τις εργασίες του στην Πάτρα το 8th Regional Growth Conference. Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, περισσότεροι από 200 ομιλητές θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για να συμμετάσχουν σε 17 συνεδρίες και αρκετές παράλληλες δράσεις.

Το 8th Regional Growth Conference, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στο Πετρωτό Πάτρας, σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την αναγκαστική αναπροσαρμογή που προκάλεσε στην κοινωνική ζωή το δίμηνο lookdown της περασμένης άνοιξης. Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου θίγουν ζητήματα αιχμής: από την 4 η Βιομηχανική Επανάσταση και την ενεργειακή πολιτική στις Περιφέρειες μέχρι τη διαχείριση της κρίσης του Covid-19, τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, τα τραπεζικά προϊόντα, την επιχειρηματικότητα, τον αγροτικό τομέα κ.ο.κ.

Αύριο, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, ο αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ του ομίλου Παραπολιτικά Κώστας Παπαχλιμίντζος θα συντονίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της σχολικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στη χώρα μας, με καλεσμένη την Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.