Θιγμένος από μία... ανάρτηση της Θεσσαλονικιάς πολιτεύτριας, Αφροδίτης Λατινοπούλου, φάνηκε πως είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, που μετά τα δημοσιεύματα για τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του και τα ενοικιαστήρια σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες επιχειρεί να εκτονώσει την ένταση προς πάσα κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακρυά από την πολιτική είναι ότι οι άνθρωποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη και πολλούς άλλους, πως μπήκαν «ξυπόλητοι» στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες, με κάποιον τρόπο #Παπαδημούπολη».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου και οι δικηγόροι του κ. Παπαδημούλη κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της κ. Λατινοπούλου, ζητώντας από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν στην άσκηση δίωξης εις βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Οποιαδήποτε προσωπική μου ενασχόληση και ανάμειξη με έτερες πηγές εισοδήματος, εγκειτο πάντοτε στα νόμιμα και επιτρεπτά όρια βάσει της ιδιότητάς μου. Επομένως, καθίσταται σαφές ότι μοναδικός στόχος της εναγομένης με την επίδικη δημοσίευσή της, ήταν τόσο η απόκρυψη της αλήθειας, όσο και η κατασυκοφάντηση του προσώπου μου», υποστηρίζει στη μήνυσή του ο κ. Παπαδημούλης.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου: