Ανησυχία προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο η είδηση ότι ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Δευτέρας.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε επείγουσα εισαγωγή για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις, ενώ σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο επικεφαλής της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας δεν θα καταφέρει να παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο του «Thessaloniki Helexpo Forum».

Αίσιο τέλος - Το χρονικό της εισαγωγής

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το parapolitika.gr πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με τον ευρωβουλευτή να βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης και να είναι έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντά του, ακμαίος και δυναμικός όπως τον γνωρίζουμε.

Η περιπέτεια της υγείας του αντιπροέδρου του ΕΛΚ είχε αίσιο τέλος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν είχε κανένα ανησυχητικό δείγμα, το οποίο θα πρόδιδε το πρόβλημα της υγείας του.

Αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ξαφνικοί έντονη πόνοι οδήγησαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Τα ευρήματα του υπερήχου, στον οποίο υπεβλήθη ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έδειξαν διογκωμένη σκωληκοειδίτιδα με τους θεράποντες ιατρούς να αποφασίζουν την εισαγωγή του και την επέμβαση για την αφαίρεσή της.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του υπεβλήθη σε «αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας με τον παραδοσιακό τρόπο, ενώ οι πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν πως ο ευρωβουλευτής υπεβλήθη σε ανοιχτή επέμβαση καθώς η κατάσταση δεν επέτρεπε την λαπαροσκοπική μέθοδο.