«Νομίζω ότι χθες απέδειξε η Αστυνομία πως πρέπει να λειτουργεί μια σύγχρονη Δυτική Αστυνομία μιας φιλελεύθερης δημοκρατίας και αξίζει συγχαρητήρια», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, αναφορικά με τη χθεσινή επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Αναφορικά με το σπίτι του κ.Τσίπρα στο Σούνιο, ο κ. Ρωμανός τόνισε: «Καταλήγουμε στο ερώτημα τι είναι αυτό που κάνει τον Τσίπρα να αποφεύγει επί 24 ώρες να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το σήμερα, για το status του τι συμβαίνει με τη βίλα στο Σούνιο τη συγκεκριμένη, που είναι άλλη από αυτή για την οποία μίλησε χθες στην οποία παραθέριζε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι δύο διαφορετικά ακίνητα».

«Ο ίδιος λέει ότι το νοικιάζει, αν ισχύει αυτό περιμένουμε να δούμε ένα ενοικιαστήριο, περιμένουμε να δούμε να αποτυπώνεται στο πόθεν έσχες του γιατί ο ίδιος μας είπε ότι αποτυπώνεται εκεί. Περιμένουμε να μάθουμε ποιο είναι το μίσθωμα και από ποιον το νοικιάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί στην προσπάθεια του να μην απαντήσει, να καλύψει επί της ουσίας να πηγαίνει από τη μια αντίφαση στην άλλη καθυστερεί 24 ώρες δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα από ότι θα είχε αν απαντούσε ξεκάθαρα από την αρχή», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Και για την εβδομάδα που ξεκινάει αλλά και για όλο το επόμενο διάστημα ο στόχος πρέπει να είναι να αρχίζουμε να χτίσουμε το εμβολιαστικό κίνημα. Δηλαδή το να πείσουμε τον κόσμο ότι πρέπει όταν η κυβέρνηση έχει κάνει μια σοβαρή δουλειά για να είναι έτοιμο το σχέδιο του εμβολιασμού να πάμε όλοι να εμβολιαστούμε», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα για το πόσο γρήγορο θα είναι το rebound της οικονομίας, της κοινωνίας και της χώρας εν γένει από αυτή την δοκιμασία. Άρα εκεί πρέπει να εστιάσουμε, αυτό είναι το μεγάλο και σοβαρό», κατέληξε.