Ο καταιγισμός των δημοσιευμάτων για τη βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο, που αποκάλυψε η εφημερίδα Παραπολιτικά συνεχίζεται  και τα ερωτήματα είναι πλέον αμείλικτα, όσο και αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην πρωθυπουργός αποφεύγουν τις απαντήσεις που οφείλουν.

Μια σειρά τέτοιων ερωτημάτων έθεσε και ο πάντα καλά ενημερωμένος Νίκος Φελέκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πρώην πρωθυπουργός άφησε το παλιό σπίτι που άνηκε σε εφοπλιστή και πλέον έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι στην περιοχή του Σουνίου, συμψηφίζοντας αντί ενοικίου την ανακαίνιση του σπιτιού ύψους 40.000 ευρώ για 5 έτη.

Δηλαδή, 700 περίπου ενοίκιο το μήνα για μια πάνω στο κύμα εξοχική μονοκατοικία 160 τ.μ., σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές των Αθηνών, όπου θα πηγαινοέρχεται μάλσιτα εν μέσω καραντίνας.

Σειρά κρίσιμων ερωτημάτων απευθύνονται και προς την Κουμουνδούρου, η οποία καλείται να μη σιωπά και να επιβεβαιώσει ή όχι το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών και τα ερωτήματα που θέτει σήμερα ο κ. Φελέκης.

Τα ερωτήματα είναι τα εξής:

Έχει ενοικιαστεί με συμψηφισμό ανακαίνισης έναντι ενοικίου σπίτι από τον κ. Τσίπρα στην περιοχή του Σουνίου για 700 ευρώ το μήνα για 5 χρόνια;

Αυτή η συναλλαγή περιγράφεται σε κάποιο μισθωτήριο συμβόλαιο.

Το μισθωτήριο έχει κατατεθεί σε κάποια δημόσια αρχή, διότι στο Πόθεν Εσχες που παρέπεμψε χθες η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει κάτι σχετικό;

Στην πλατφόρμα του Taxisnet έχει δηλωθεί η μίσθωση και έχει καταβληθεί ο φόρος;

Τα τιμολόγια της ανακαίνισης υπάρχουν;